Biserica Ortodoxa Româna Sfânta Maria

~Nasterea Maicii Domnului~

Saint Mary Romanian Orthodox Church

Norfolk, VA                                     The Nativity of The Mother of God

Sfânt esti Doamne Dumnezeul nostru, din Care izvoraste întelepciunea si întelegerea, toata taria si puterea, toata sanatatea si frumusetea.

~~Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !~~

Treime Sfanta, Slava Tie!

 

SuportAcum mai mult ca niciodata este nevoie de donatiile noastre lunare pentru a plati cheltuielile de intretinere a capelei si a casei si pentru a arata activitate bancara in vederea primirii unui preot permanent. Este nevoie de timpul nostru, munca noastra, implicarea noastra, si sustinere neconditionata. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom reusi!

Donatiile Dvs le puteti plati prin mai multe metode:

Cecurile le puteti trimite la adresa: 1821 Lafayette Blvd, Norfolk, VA 23509

Banii cash se aduc la Biserica la adresa: 1821 Lafayette Blvd, Norfolk, VA 23509

Transferuri online se pot face prin PayPal folosind butonul DONATE din stanga paginii.


Fiecare crestin ortodox botezat in numele Sfintei Treimi este considerat membru al Bisericii lui Hristos. Insa a fi crestin ortodox este un mod de viata. Sfanta Traditie ne invata cum sa ne traim viata crestineste. Rugaciunile specifice, perioadele de post, Sfanta Liturghie, Praznicele Imparatesti de peste an, toate acestea sunt numai o mica parte din viata unui crestin ortodox.

Adevarata jertfa incepe atunci cand ne lepadam de toata grija cea lumeasca si Il urmam pe Hristos.

Biserica are nevoie de noi toti acum si pentru totdeauna. Fiecare dupa puteri putem ajuta la bunul mers al lucrurilor oferind din timpul nostru atunci cand este nevoie. Comitetul Parohial are nevoie de noi membrii. Scoala Duminicala are nevoie de profesor. Ora de cafea are nevoie de voluntari. Corul Bisericii noastre este inexistent.

Enoriasii sunt singurii care sustin Biserica si tot ce deriva din Aceasta. Numai in sanul ei, Mantuitorul Iisus Hristos impartaseste, prin Sfantul Duh, harul Sau mantuitor. Sfantul Ciprian zice ca <nu poate avea pe Dumnezeu de Tata, cine nu are Biserica de mama>.

 

Pe langa timpul nostru, Biserica are nevoie si de sustinere financiara. Cateva metode sunt prezentate mai jos, dar nu sunt limitate doar la acestea:

Introducem in anul 2015, notiunea de "pledge" sau "stewardship". Aceasta este o suma pe care o familie se angajeaza sa o plateasca lunar sau anual din care Misiunea plateste contributia pentru locatia pe care o folosim, utilitatile proprietatii si renovarile necesare, precum si darile catre Arhiepiscopie, taxele catre stat, mentinerea website-ului, plata pentru casuta postala,taxe bancare. Facand un astfel de pledge, membrii familiei devin astfel membri cu drept de vot al Misiunii. Donatia de pledge este asteptata pana la data de 15 a fiecarei luni.

Orice alte donatii oferite pe langa "pledge-ul lunar" vor acoperi cheltuielile de zi cu zi ale Misiunii precum platile facute la organizarea Sfintelor Liturghii, a evenimentelor social-culturale, sau alte plati neprevazute.

Va rugam sa ne contactati daca doriti sa oferiti din timpul vostru sau daca doriti sa faceti un pledge lunar.